11.09.2023

Anahtar Teslim e-Fatura Nedir?

zey copy

Zeynep Özdemir

İçerik Uzmanı

Dijital dönüşümün hayatımızın her noktasını etkilemeye başladığı bu günlerde faturalama hizmetleri de çağa ayak uydurmak için elektronik ortama geçti. Sizin de e-faturaya geçiş zorunluluğunuz olabilir ya da faturalama operasyonlarınıza daha az zaman ve para ayırmak için e-fatura kullanmak isteyebilirsiniz. e-Faturaya geçmek için daha ne bekliyorsunuz?

“Elektronik fatura başvurusu gözümde büyüyor”, “Mali mühür başvurusu yapacak vakit buldum, mührüm geldi ama başvuruyu sürekli erteliyorum”, “Başvurum 15 gündür ilerlemiyor, nerede hata yapıyorum?” diyorsanız hiç endişelenmeyin, tam da size göre bir çözümümüz var: Anahtar Teslim e-Fatura!

 

Anahtar Teslim e-Fatura nedir?

Anahtar Teslim e-Fatura, e-faturaya geçmeye karar verdiğiniz ilk andan işlemlerinizin tamamlanmasına kadar geçen sürede sizi hiç yerinizden kaldırmadığımız bir destek hizmetidir.

Anahtar Teslim e-Fatura ile gerekli belge ve bilgileri zamanında iletiyor, sorun ve aksamalara direkt müdahale edip bunları çözebiliyor ve e-fatura uygulamasını kullanıma hazır bir şekilde size sunuyoruz. Böylece bu zor sanılan süreci kolayca atlatmanızı ve kafanız rahat bir biçimde e-fatura kullanıcısı olmanızı sağlıyoruz.

 

Anahtar Teslim e-Fatura'da neler sunuyoruz?

Anahtar Teslim e-Fatura hizmetinde:

  • Uzaktan bağlantıyla sizinle birebir irtibatta kalıp e-fatura online başvuru formunuzu sizin için doldurup gönderiyor,
  • Mali mühür ve Gelir İdaresi Başkanlığı başvurularını da başından sonuna kadar yönetiyor,
  • Mali mühür ödemesi için bankaya gitme zorunluluğunu ortadan kaldırıp sizi hiç yormuyor,
  • Mali mühür geldikten sonra aktivasyon işleminizi gerçekleştirerek sizi 30 dakika içinde* e-fatura kullanıcısı yapıyoruz.
  •  

    Anahtar Teslim e-Fatura Hizmetinin Ücreti Nedir?

    e-Faturaya geçiş süreciniz boyunca amacımız sizi hiç yormamak olduğu için Anahtar Teslim e-Fatura’yı Mali Mühür ödemesini de kapsayan bir hizmet olarak sunmak istedik. Ancak e-imza ya da mali mührünüz var ise sadece Anahtar Teslim e-Fatura hizmet bedelini ödeyerek bu servisimizden faydalanabilirsiniz. Bu bağlamda hizmetimizin ücreti şu şekildedir:

     Mali Mühür ÜcretiHizmet BedeliToplam
    Tüzel Firma996,00 TL (830 TL + KDV)210 TL + KDV1040 TL + KDV
    Şahıs Firması696,00 TL (580 TL + KDV)210 TL + KDV790 TL + KDV
    Mali mührü olan firmalar-210 TL + KDV210 TL + KDV

    Anahtar teslim e-fatura hizmetimiz e-arşiv ve e-faturaya geçiş süreciniz boyunca kafanızı rahat ettirmek ve e-fatura konusunda uzman Paraşüt danışmanlarımızın süreci sıkıntısız atlatmanıza yardımcı olmaları üzerine kurulmuştur.

    Üstelik e-fatura sistemini kullanırken finansal süreçlerinizi kolayca yönetebileceğiniz Türkiye'nin en popüler online ön muhasebe programına da sahip olursunuz.

     

    Peki müşterilerimiz neler söylüyor?

     

    Anahtar Teslim e-Fatura nedir?

    e-Fatura ile Paraşüt'ün düzenlediği online eğitimler sırasında tanıştım. Anahtar Teslim e-Fatura hizmetiyle de tüm e-fatura başvuru sürecimi Paraşüt benim için yönetti. Hiçbir zorluk çekmeden e-fatura kullanıcısı oldum. Ofisimden dışarı çıkmama dahi gerek kalmadı. Artık yurt dışındayken bile telefonumdan e-fatura gönderebiliyorum.

    Enes Taha Selek Kurucu Ortak, Kiralikkameracim.com

    Gördüğünüz üzere Anahtar Teslim e-Fatura hizmetimizle size sadece rahat bir nefes alıp Paraşüt'ün Mutlu Patronlar'ı arasına katılmak kalır.

    Henüz hesabınız yoksa online ön muhasebe programı Paraşüt’ü 14 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz:

     

     

    * e-Fatura ve e-SMM geçiş süresine mali mühür veya e-imza bekleme süresi dahil değildir.

    Yeni Bloglardan Haberdar Ol

    Paraşüt e-bültene abone olun. Bu sayede yeni içerikleri kaçırmayın.
    Sizi haberdar edelim.

    Blog bülten aboneliği kapsamında işlenecek kişisel verileriniz ile ilgili detaylı bilgiye Aydınlatma Metnini okudum.

    Tarafıma blog bültenlerinin gönderilebilmesi için Açık Rıza Metni kapsamında, e-posta adresimin yurt dışına aktarılmasına onay veriyorum.

    Ticari elektronik ileti gönderimi için Açık Rıza Metni kapsamında, e-posta adresimin yurt dışına aktarılmasına onay veriyorum.

    Ön muhasebe programı Paraşüt - Kampanya görsel

    Ayda 55₺'ye e-faturaya kolayca geçin!

    e-Faturaya uygun fiyatlı e-kontör avantajı ve hesaplı çözümler ile geçin.

    En Çok Okunanlar